Despre „Ajută Copiii!”

„Ajută copiii!” este principalul proiect umanitar al Fundației Ringier, menit să vină în ajutorul acelor copii care, dincolo de un diagnostic crud, au de luptat şi cu lipsa mijloacelor financiare, atât de necesare în ecuaţia dintre viaţă şi moarte.

Noi suntem cei către care se îndreaptă mulţi dintre ei când nu mai au unde să meargă, cei care dau voce strigătului de disperare al părinţilor sau susţinătorilor prin prezentarea cazurilor în publicaţiile noastre. De cele mai multe ori, ne implicăm dincolo de ceea ce se vede în paginile cotidianului Libertatea, principalul motor al acestui program umanitar. Astfel, atunci când este necesar, soluţionăm problemele birocratice ale beneficiarilor noştri sau îi punem în contact cu cei mai potriviţi medici. Totuşi, pe cât pare de meschin, soluţionarea cazurilor se reduce, de cele mai multe ori, la bani. Iar copiii din programul nostru au nevoie de sume imense de bani. De exemplu, 3 din cei 25 de copii incluşi în program anul acesta au avut nevoie de 250.000 de euro. Suntem mândri că am reuşit să strângem aceste sume pentru ei.

Detalii despre copiii înscrişi în program se găsesc aici.

Fundatia Ringier face parte din Grupul Ringier, cea mai mare companie media elveţiană cu prezenta in mai multe tari europene..

Ajuta copiii
PARTENER PRINCIPAL: Logo parteneri
ÎN BENEFICIUL: Fundatia Ringier
CU SPRIJINUL: logo parteneri